Studeer in Den Haag

Je wil studeren. Jezelf ontwikkelen en nieuwe kansen creëren. In een stad die veel te bieden heeft en waar je je thuis kunt voelen. Dat kan allemaal in Den Haag.

In studentenstad Den Haag kun je leren én leven. Met meer dan 30.000 andere (internationale) studenten kun jij hier je toekomstplannen maken. De stad biedt je niet alleen een interessante studie aan een hogeschool of universiteit, in Den Haag is volop cultuur en natuur die je kunt gaan ontdekken. Waar je ook vandaan komt of wat je achtergrond ook is – in deze internationaal georiënteerde wereldstad aan zee zal je je horizon verbreden en nieuwe vrienden maken.

Jouw studententijd in Den Haag begint hier: dit is jouw startpunt om meer te weten te komen over studeren, wonen, werken, sport en vrijetijdsbesteding in Den Haag.

Studentenstad Den Haag


Studeren in tijden van corona

Het coronavirus en de maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan maken ook studeren en het vinden van een geschikte studie niet gemakkelijk.

Ben je op zoek naar een geschikte opleiding?
Bezoek de websites van de onderwijsinstellingen en bekijk het online aanbod om je te helpen bij het maken van je studiekeuze.

Studeer je momenteel al aan één van de Haagse instellingen en heb je vragen over of ervaar je problemen met het thuis volgen van onderwijs of online toetsen?
Bekijk dan de voor studenten ingerichte pagina’s over studeren in deze periode:
De Haagse Hogeschool | Hogeschool Inholland Den Haag | Hotelschool The Hague | International Institute of Social Studies | Koninklijk Conservatorium | Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten | Universiteit Leiden, Campus Den Haag | Technische Universiteit Delft, Campus Den Haag

Ook de stad Den Haag biedt informatie voor studenten over het coronavirus.

Studeren

Wonen

Werken

Sport

Vrije tijd

Gezondheidszorg

International students

Studentenvlogs