nl / en

Studeer in Den Haag

Studeer je in Den Haag, dan maak je het verschil. Dit is dé plek waar jij jouw ambitie kan waarmaken. Zet je in voor een mooie toekomst en een betere wereld. Den Haag draagt met trots de titel ‘internationale stad van vrede en recht’. Met de aanwezigheid van koning, regering, internationale gerechtshoven, ambassades en internationale bedrijven heeft Den Haag een groot internationaal aanzien. Kies je voor Den Haag dan kies je voor toponderwijs in een leuke stad. Een unieke combinatie van serious en fun.

Studeren in een veelzijdige en dynamische stad

Den Haag biedt een breed aanbod van aantrekkelijke opleidingen met een internationaal karakter. Je verbreedt je blik op de wereld en krijgt al snel een groot internationaal netwerk. En tegelijkertijd is Den Haag ook een compacte stad, met alles op korte afstand van elkaar. Nergens is de band tussen onderwijs, bedrijfsleven en overheid zo hecht. Wat je leert tijdens je studie kun je dankzij de veelzijdigheid van de stad direct in de praktijk brengen.

Gericht op een mooie toekomst

Ook na je studie biedt Den Haag jouw een unieke mix van kansen en mogelijkheden. Veel toonaangevende organisaties kiezen bewust voor Den Haag. Want hier kan je invloed uitoefenen, je netwerk vergroten en unieke samenwerkingen aangaan. Ga aan de slag bij een multinational, een internationale organisatie of een creatieve startup. Of ga je na je studie zelfstandig ondernemen?

Leren en leven

Naast studie en carrière is Den Haag vooral ook een stad om in te leven. Kom naar de groene stad achter de duinen. Ontdek hoe alles in een grote stad toch zo dichtbij kan zijn. Wonen, werken, vrije tijd, sport en natuurlijk een studie met perspectief; welkom in Den Haag!