nl / en

Studieplekken in Den Haag

Als je een studieplek zoekt, kun je natuurlijk bij jouw hogeschool of universiteit terecht. Daar vind je alle faciliteiten die je nodig hebt om te studeren. Ook bibliotheken in Den Haag hebben gratis studieplekken ingericht waar jij op je gemak kunt studeren en (studie)boeken en publicaties kunt raadplegen. Bekijk deze kaart voor een overzicht van studieplekken in Den Haag.

Bibliotheek Den Haag

Bibliotheek Den Haag is een ontmoetingsplek in de stad. Waar je kunt studeren, en waar je een schat aan studiemateriaal vindt. De studieplekken in de bibliotheek zijn zonder kosten te gebruiken en je hoeft geen lid te zijn om in de bibliotheek boeken te lezen of informatie te zoeken.

De Centrale Bibliotheek vind je aan het Spui, naast het Haagse stadhuis. Daarnaast zijn er 16 wijkbibliotheken in de stad te vinden. Wil je in de bieb studeren? Reserveer van tevoren een studieplek.

Leeszalen in de Koninklijke Bibliotheek

Ook in de leeszalen van de Koninklijke Bibliotheek kun je studeren. De leeszalen van de KB zijn toegankelijk voor leeszaalpashouders, iedereen van 17 jaar of ouder kan een gratis leeszaalpas aanvragen. Meer informatie

Studieplekken bij Tribes

Wil je naar een rustige plek om te studeren aan een bureau met werklicht? Dat kan bij Tribes (Kalvermarkt 53). Je kan terecht van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.45 uur of van 13.15 tot 17.00 uur. Reserveer jouw studieplek via studieplekkendenhaag.nl.

Haagse horeca

Zoek je een werkplek in een openbare ruimte waar de wifi en koffie goed is? Op werkplekwijzer.nl kun je een goede spot kiezen. Locaties worden beoordeeld op onder andere de consumptieprijs, wifi-snelheid en laptopvriendelijkheid.