Studentenbureaus

ACKU

Wil je meer weten over het studentenleven in Den Haag? Wil je weten wat er voor studenten te doen is en profiteren van speciale studentenacties? Of wil je je inzetten voor het Haagse studentenleven? ACKU is expert op het gebied van cultuur, kunst en uitgaan voor Haagse studenten en wil je graag voorstellen aan de stad Den Haag. Je kunt zomaar langskomen in de hogeschool (Inholland en De Haagse Hogeschool) en allerlei informatie vinden over de culturele evenementen van de stad. Daarnaast biedt ACKU jou de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen; door te luisteren naar jouw ideeën en je te helpen met het ontwikkelen van deze ideeën.

OH OH INTRO WEEK
Leer Den Haag en je medestudenten meteen goed kennen tijdens de OH OH INTRO WEEK! Van woensdag 27 augustus tot en met donderdag 5 september 2019 stond de stad bol van de studentenevenementen. Je kon varen en dansen met de OH OH KARAVAART, de fijne plekjes van Den Haag ontdekken met de OH OH CITY TOURS en daarna los op het festival. In 2019 trok de OH OH INTRO WEEK zo'n 12.000 bezoekers. Ben jij er volgend jaar bij? Zet de datum alvast in je agenda: 3 september 2020. Meer info: www.ohohintro.nl

Beehive Student Center

De Universiteit Leiden en de stad Den Haag streven naar een betere studentenomgeving in Den Haag. Het Beehive Student Center bevindt zich tegenover het Wijnhaven-gebouw en is een ontmoetingsplaats voor studenten. Er zijn geavanceerde sportfaciliteiten en er zijn kantoorfaciliteiten voor studentenorganisaties en studieverenigingen. Je kunt hier ook terecht voor de diensten van Student Support Services.