nl / en

Dit is HI The Hague

English? Click here to go to .com.
Nieuws over HI The Hague in je mailbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief
Check HI The Hague op Instagram!

Check de aftermovie!

Dit was de HI The Hague introductieweek 2023! Voor wo-, hbo- én mbo-studenten. Actief, sportief en feest; het zomerprogramma van studentencommissie HI The Hague is hét moment voor studenten om te ontdekken, ontmoeten en ontspannen. Was jij erbij? Zo niet, misschien tot volgend jaar!

Zomerprogramma HI The Hague 2023

Vorig jaar genoten we van de zon tijdens een boottour, hebben we de stad ontdekt op de fiets en lieten we ons gaan tijdens het strandfeest. Dit jaar zijn we terug, beter dan ooit tevoren, met een geweldig zomerprogramma!

Programma

Maandag 28 augustus: De Grote Studentenjacht
Maandag 28 augustus: Openingsfeest
Dinsdag 29 augustus: Studenten Boottour
Dinsdag 29 augustus: Movie Quiz
Woensdag 30 augustus: Verenigingen Bar Hop
Donderdag 31 augustus: Beercantus Sing-A-Long
Vrijdag 1 september: Yoga & Surfles
Vrijdag 1 september: Eindfeest @ Scheveningen
Zaterdag 2 september: Club Hoppen

Wat is HI The Hague?

HI The Hague is de stadsbrede introductieperiode voor alle studenten in Den Haag, georganiseerd voor en door studenten in samenwerking met verschillende onderwijsinstellingen, studenten(sport)verenigingen en de gemeente Den Haag. In 2022 namen meer dan 4.500 studenten deel aan één van de 15 activiteiten van HI The Hague. Dit jaar gaan we weer iets geweldigs neerzetten! Dit programma is bedoeld om nieuwe vrienden te maken, de stad te leren kennen en je studie op een unieke manier te beginnen. 

Taal en leeftijdvereisen

Alle HI The Hague-evenementen zijn beschikbaar voor zowel Nederlandstalige als internationale studenten. De voertaal van onze evenementen is Engels, maar er zijn altijd Nederlandstalige begeleiders (studenten) aanwezig. Er is slechts één evenement met een leeftijdsbeperking, namelijk het Clubhopping-feest op zaterdag 2 september 2023 (18+). Alle andere evenementen zijn beschikbaar voor elke student (met een ticket). Disclaimer: het drinken van alcohol onder de 18 jaar is tijdens alle HI The Hague-evenementen verboden en het deelnemen aan het evenement is geheel voor eigen rekening en risico. Bij schade of aansprakelijkheid is de Nederlandse wetgeving van toepassing. 


HI! Studeer jij in Den Haag?

Dan wil je vast weten dat de stad jou als student te bieden heeft. HI The Hague helpt je de leuke plekken in de stad te ontdekken. Introductieweek, festivals, feest, muziek, kunst, theater, film, borrelen en samen eten. Maar ook taal, sport en gezondheid. Kortom: fun én serious!

Ontdek het hier

Onthoud HI The Hague en kom af en toe hier kijken wat de laatste updates zijn voor onze aankomende evenementen! Die vind je namelijk op deze website en op onze Instagram. En natuurlijk ook in de studentenapp Studar.

Over HI The Hague

De hogescholen en universiteiten in Den Haag en de gemeente werken samen om van Den Haag een steeds leukere studentenstad te maken. Dat doen ze door allerlei - zo veel mogelijk gratis - activiteiten en acties te organiseren voor studenten. Bijvoorbeeld het introductiefestival, gratis naar het museum en de dj contest!