nl / en

Dit is HI The Hague

English? Click here to go to .com.
Nieuws over HI The Hague in je mailbox? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief
Check HI The Hague op Instagram!

Nieuws: dit is het programma van de HI The Hague introductieweek 2024!


Kom later terug voor meer info en tickets!

HI! Studeer jij in Den Haag?

Dan wil je vast weten dat de stad jou als student te bieden heeft. HI The Hague helpt je de leuke plekken in de stad te ontdekken. Introductieweek, festivals, feest, muziek, kunst, theater, film, borrelen en samen eten. Maar ook taal, sport en gezondheid. Kortom: fun én serious!

Wat is HI The Hague?

HI The Hague is de stadsbrede introductieperiode voor alle studenten in Den Haag, georganiseerd voor en door studenten in samenwerking met verschillende onderwijsinstellingen, studenten(sport)verenigingen en de gemeente Den Haag. In 2023 namen meer dan 4.000 studenten deel aan één van de 18 activiteiten van HI The Hague. In de afgelopen twee jaar namen meer dan 8.500 studenten deel aan één van de 33 activiteiten van HI The Hague. Was jij er ook bij? Dit programma is bedoeld om nieuwe vrienden te maken, de stad te leren kennen en je studie op een unieke manier te beginnen.

Over HI The Hague

De hogescholen en universiteiten in Den Haag en de gemeente werken samen om van Den Haag een steeds leukere studentenstad te maken. Dat doen ze door allerlei – zo veel mogelijk gratis – activiteiten en acties te organiseren voor studenten. Bijvoorbeeld het introductiefestival, gratis naar het museum en de dj contest!

Ontdek het hier

Onthoud HI The Hague en kom af en toe hier kijken wat de laatste updates zijn voor onze aankomende evenementen! Die vind je namelijk op deze website en op onze Instagram. En natuurlijk ook in de studentenapp Studar.

Taal en leeftijdsvereisten

Alle HI The Hague-evenementen zijn beschikbaar voor zowel Nederlandstalige als internationale studenten. De voertaal van onze evenementen is Engels, maar er zijn altijd Nederlandstalige begeleiders (studenten) aanwezig. Disclaimer: het drinken van alcohol onder de 18 jaar is tijdens alle HI The Hague-evenementen verboden. Lees alle huisregels.