nl / en

Studentenhuisarts Den Haag

In Den Haag kun je terecht bij een van de drie speciale huisartsen voor studenten: de StudentenDocThe Student Doctors en huisartsenpraktijk Shams. Het aantal studenten in Den Haag groeit namelijk steeds verder. En als student heb je soms specifieke gezondheidsvragen. Daarmee kun je terecht bij een specialist. Liever een huisarts in je directe woonomgeving? Dan kun je je natuurlijk ook inschrijven bij een andere huisarts.

Als je ervoor kiest om je in te schrijven bij een studentenhuisarts dan kun je hier terecht:

De StudentenDoc

De StudentenDoc heeft twee praktijken in het centrum van Den Haag: de hoofdlocatie is aan de Boomsluiterskade en er is een praktijk aan de Stationsweg. Naast de algemene huisartsgeneeskundige zorg is er speciale aandacht voor vragen rond: gezond blijven in het studentenleven | stress | anticonceptie | SOA | stoppen met roken.

The Student Doctors

De huisarts van The Student Doctors doet het net even ietsje anders. Je hebt direct contact met de huisarts zonder tussenkomst van een assistent. Je wordt telefonisch, via een videogesprek of via de app geholpen. Langskomen? Dat kan aan de Nieuwe Uitleg. 

Huisartsenpraktijk Shams

De twee huisartsenpraktijken van Shams zijn gevestigd nabij station Hollands Spoor. Een groot gedeelte van de patiënten is student én internationaal. In de eerste praktijk wordt Nederlands, Engels en Russisch gesproken. De tweede locatie is gericht op de Chinese doelgroep - daar houdt ook een arts Chinese geneeskunde praktijk.