nl / en

Studentenhuisarts Den Haag

In Den Haag kun je terecht bij een van de twee speciale huisartsen voor studenten: de StudentenDoc en Biking Doctors Den Haag. Waarom? Het aantal studenten in Den Haag groeit steeds verder. En als student heb je soms specifieke gezondheidsvragen. Daarmee kun je terecht bij een specialist.

De StudentenDoc

De StudentenDoc heeft twee praktijken in het centrum van Den Haag: de hoofdlocatie is aan de Boomsluiterskade en er is een praktijk aan de Stationsweg. Naast de algemene huisartsgeneeskundige zorg is er speciale aandacht voor vragen rond: gezond blijven in het studentenleven | stress | anticonceptie | SOA | stoppen met roken.

Biking Doctors Den Haag

De huisarts van Biking Doctors doet het net even ietsje anders. Je hebt direct contact met de huisarts zonder tussenkomst van een assistent. Je wordt telefonisch, via een videogesprek of via de app geholpen. Of de huisarts fietst even bij je langs voor een consult! Liever langskomen? Dan kan in het Babylon Hotel. 

Huisartsenpraktijk Shams

De twee huisartsenpraktijken van Shams zijn gevestigd nabij station Hollands Spoor. Een groot gedeelte van de patiënten is student én internationaal. In de eerste praktijk wordt Nederlands, Engels en Russisch gesproken. De tweede locatie is gericht op de Chinese doelgroep - daar houdt ook een arts Chinese geneeskunde praktijk.