nl / en

Wonen in Den Haag

Op zoek naar een studentenwoning

Den Haag heeft meer dan een half miljoen inwoners die verspreid wonen over meer dan 35 wijken. Elke wijk heeft zo zijn eigen kenmerken. Wat zijn voor jou nu de leuke wijken die passen bij jouw specifieke wensen en behoeften? 

Als je geluk hebt, heb je de luxe om te kiezen. Maar met ruim 35.000 voltijd wo- en hbo-studenten en een tekort aan woningen is het in Den Haag lastig om een kamer te vinden. Wie in augustus nog woonruimte denkt te vinden, is te laat. Het is dus zaak om zo vroeg mogelijk op zoek te gaan naar een kamer. Door je goed voor te bereiden, vergroot je je kansen. Ter ondersteuning van de zoektocht vind je hier allerlei informatie en tips.

Leuke tips over Den Haag en het studentenleven in de stad

Op BeHague.com vertellen Hagenaars jou over hun Den Haag. Actuele tips en weetjes volgen over Den Haag? Check Be Hague op Facebook en Instagram. Bekijk ook het YouTube-kanaal van DUWO: YouTubers nemen je mee in hun leven als student en vertellen je alles over het studentenleven in Den Haag. In de video hieronder vertelt Rosa je wat de voor- en nadelen zijn van op jezelf wonen.