nl / en

Student Sports Board The Hague

Studeer jij in Den Haag en wil jij je aansluiten bij een sportvereniging? Of ben je al lid van één van de studentensportverenigingen in de stad? Dan ben je hier op de juiste plek!

Voor studenten in Den Haag

De Haagse studentensportraad is de overkoepelende organisatie voor alle studentensportverenigingen in de stad en streeft ernaar om zoveel mogelijk Haagse studenten te laten bewegen. Meerdere keren per jaar organiseert de Haagse studentensportraad evenementen om studenten kennis te laten maken met verschillende sporten en verenigingen in de stad en daarnaast vertegenwoordigt de sportraad Haagse studentensport op landelijk niveau, onder andere als lid van Studenten Sport Nederland.

Sportverenigingen

Op deze pagina staat een overzicht van alle (studenten)sportverenigingen in Den Haag. Bekijk deze kaart voor een interactief overzicht met de contactgegevens van alle verenigingen. Staat jouw sport er niet bij? Neem dan even contact met ons op via se.ssbth@gmail.com. Den Haag is een van de snelst groeiende studentensteden in Nederland, en graag kijken we samen naar de mogelijkheden om het sportaanbod in Den Haag voor studenten uit te breiden.

Activiteiten

Meedoen? We organiseren het hele jaar door activiteiten en doen mee aan evenementen zoals het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK). Check Studar om te weten welke events eraankomen en schrijf je in!

Bestuur

Het bestuur van de Haagse studentensportraad bestaat uit zes studenten die zich een jaar lang inzetten voor studentensport in de stad. Wij houden zich bezig met het organiseren van evenementen, behartigen de belangen van (studenten)sportverenigingen in de stad, onderhouden contact met alle hogeronderwijsinstellingen in Den Haag en zijn aanspreekpunt voor alle Haagse studenten die (willen) sporten. Daarnaast voeren we overleg op landelijk niveau met de 16 andere sportraden uit verschillende Nederlandse studentensteden.

Het bestuur van de Haagse studenten sportraad bestaat in 2022-2023 uit:

Contact?

Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën die op een positieve manier kunnen bijdragen aan het Haagse studentensportklimaat! Voor vragen, suggesties, opmerkingen en ideeën kan je contact met ons opnemen via e-mail, of een berichtje sturen via Instagram. Wij horen het ook graag als je vragen hebt over, of interesse in een bestuursjaar.

Stichting Student Sportsboard The Hague | Johanna Westerdijkplein 75 2521 EN ‘s-Gravenhage | Email: se.ssbth@gmail.com | IBAN: NL79 RABO 0372 0314 63 | KVK: 82716668