Cultuurinstellingen

Acku

WAT DOET ACKU?

ACKU biedt jou de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Wij willen je graag voorstellen aan de stad Den Haag. Je kunt gewoon bij ons langskomen op school en allerlei informatie vinden over de culturele evenementen van de stad.

HOE WIJ JOU KUNNEN HELPEN

ACKU heeft het vermogen om naar jouw ideeën te luisteren en jou te helpen met het ontwikkelen van deze ideeën. Wij controleren de relevantie, de financiële mogelijkheden, vrijwilligers en promotieactiviteiten.

Vrijwilligers

Wil jij je graag als vrijwilliger inzetten voor festivals, tentoonstellingen, theater of overige vormen van culturele activiteiten? Wij kunnen je hulp goed gebruiken. Wij hebben handleidingen met praktische informatie over al onze projecten. Het is een leuke manier om mensen te leren kennen. Ook kun je activiteiten voor ACKU inzetten voor studiepunten. In dat geval moet je eerst je docent vragen of dit mogelijk is. Stuur ons een e-mail: samantha@acku.nl

Origine

ACKU is gevestigd in 2002 als eerste culturele instelling voor studenten voor universiteiten in Den Haag. Wij hebben twee mooie kantoorkamers: een op de Haagse Hogeschool en een op de Hogeschool Inholland. ACKU werkt graag aan de sociale infrastructuur van de gemeente Den Haag om op deze manier de stad nog toegankelijker te maken.

Doelstelling

ACKU heeft tot doel studenten in Den Haag in aanraking te brengen met alle mogelijkheden die de stad te bieden heeft.