nl / en

World Class The Hague

Ben jij geïnteresseerd in onderwerpen als vrede, recht en internationale betrekkingen? Wil jij jouw kennis en inzicht verbeteren over hoe internationale organisaties in Den Haag bijdragen aan betere, veiligere en rechtvaardigere wereld? Ben jij geïnteresseerd om jouw netwerk uit te breiden met medestudenten van andere instellingen en universiteiten in Den Haag?

Als jouw antwoord op bovenstaande vragen ‘ja!’ is, dan nodigen we je uit om deel te nemen aan het World Class The Hague-programma.

Talentenprogramma van Den Haag

World Class The Hague is een eenjarig talentenprogramma van de gemeente Den Haag. Tijdens het programma – dat van september tot en met juni duurt – word je een serie inspirerende lezingen aangeboden met topsprekers. Hierbij leer je wat Den Haag te bieden heeft als wereldwijde leider op het gebied van vrede en recht.

World Class Xtra events

Behalve de lezingen worden ook de zogenoemde World Class Xtra events georganiseerd. Dit zijn meer informele sociale activiteiten waarmee je je op een toegankelijke manier kunt verdiepen in het veld van vrede en recht. Bijvoorbeeld door rondleidingen bij beroemde internationale organisaties of wandelingen in Den Haag, informele debatten en toegang tot interessante congressen en andere evenementen.

Voor Haagse studenten

Inschrijving voor de World Class staat open voor studenten van De Haagse Hogeschool, Hogeschool Inholland Den Haag, de Universiteit Leiden (Campus Den Haag), de TU Delft, het Koninklijk Conservatorium en het International Institute of Social Studies. Studenten van alle studies en nationaliteiten zijn welkom om zich voor het programma in te schrijven. Het programma vindt plaats in het Engels.

In de brochure vind je meer informatie over het programma.

Heb je vragen over de World Class The Hague? Of heb je wellicht ideeën voor een World Class-activiteit? Neem dan gerust contact op met Martin Born of Tona Belderbos via worldclass@denhaag.nl.
 

Downloads

› Folder World Class 2022-2023