nl / en

Willemsvaart

Willemsvaart biedt de meest unieke manier om Den Haag te ontdekken: per boot! Onze klassieke salonboten bieden plaats aan maximaal 30 personen en zijn ideaal voor een gezellige en ontspannen rondvaart door de stad. Onze schippers vertellen je graag alles over de geschiedenis en bezienswaardigheden van Den Haag.

Met Willemsvaart kunt je genieten van een prachtig uitzicht op de stad vanaf het water. Vaar langs de mooie grachten, zie het Binnenhof vanaf een andere hoek en bekijk de historische gebouwen en moderne architectuur van Den Haag. We bieden verschillende rondvaarten aan, van korte tochten van een uur tot uitgebreide tours van drie uur.

Onze boten zijn ook beschikbaar voor privé-evenementen, zoals bruiloften, bedrijfsfeesten en verjaardagsfeesten. Met catering aan boord kun je genieten van heerlijk eten en drinken terwijl je de bezienswaardigheden van Den Haag bekijkt.

Willemsvaart is gelegen in het hart van Den Haag, op loopafstand van het centraal station. Bezoek ons en ontdek de stad op een unieke manier met Willemsvaart!