The Hague Treasure Hunt

Waar: in Den Haag
Wanneer: vrijdag 3 september 2021, starttijden tussen 14.00 tot 19.00 uur
Duur: 1,5 uur voor fietsers en 2 uur voor wandelaars
Gratis | meld je aan via de website


Wil je Den Haag én nieuwe medestudenten beter leren kennen? Dan moet je echt meedoen aan The Hague Treasure Hunt. In groepjes van zes ga je op missie: je gaat op zoek naar verstopte schatten en je leert historische feitjes over de plekken die je bezoekt.

Gemengde teams

Naast het ontdekken van de stad Den Haag is het doel van de game om Nederlandse en internationale studenten met elkaar in contact te brengen. Daarom speel je in gemengde teams. De vragen in de game worden zowel in het Nederlands als Engels gesteld. Zo kan je het meest van elkaar leren!

Daredevils gaan lopen!

Er zijn twee manieren om de Treasure Hunt te doen: lopend of fietsend. De lopers starten aan het strand van Scheveningen. De fietsers starten in het centrum van Den Haag. Ga je lopen? Dan kan een iemand van jouw team gratis bungeejumpen of ziplinen in Scheveningen!

Er is plek voor 60 deelnemers en er zijn verschillende starttijden:
Lopend vanaf Scheveningen: om 14.00 uur en 16.10 uur.
Fietsend vanaf Den Haag centrum: om 14.00 uur, 15.40 uur en 17.20 uur.

Meld je aan via de website van The Hague Treasure Hunt!

De Treasure Hunt is een project van Djazia Mokrane en Chloe Romano, twee internationale studenten Bedrijfskunde aan De Haagse Hogeschool, in samenwerking met UN Youth Impact en platform Student & Stad.