Haagse Sociëteiten

De kroegentocht is uitgesteld, die halen we in wanneer de anderhalvemetermaatregel is opgeheven. Hopelijk zo snel mogelijk! Wil je toch alvast de sociëteiten bezoeken? Dat kan! Navigators en Pelargos organiseren diverse open events voor Haagse studenten. Je bent welkom!Sociëteiten kroegentocht (uitgesteld)

Waar: de Haagse studentenverenigingen
Wanneer: vrijdag 27 augustus 2021 van 20.00 tot 01.00 uur uitgesteld vanwege coronamaatregelen
Gratis | schrijf je in via de studentenapp Student Radar


Trap het weekend goed af: ga op bezoek bij de sociëteiten van Den Haag! Wil jij het thuishonk van de verenigingen van Den Haag zien? Kijken of je daar past? Dit jaar organiseren de vier de grootste verenigingen een sociëteitentour met behulp van meerdere partybussen! Wekelijks komen de Haagse verenigingsleden in hun sociëteit samen om te borrelen.  

Kroegentocht vanaf 20.00 uur

Doe op vrijdagavond 27 augustus mee aan deze unieke kroegentocht en word onderdeel van de eerste generatie studenten die in één avond langs alle sociëteitsgebouwen gaat! We verzamelen om 20.00 bij studentenvereniging Pelargos, vlakbij De Haagse Hogeschool en station Hollandspoor. Vanuit hier reis je in stijl: een partybus haalt iedereen op en rijdt gedurende de avond langs de verschillende locaties. De muziek gaat aan en de avond kan niet kapot, zodra je aankomt gaat het feestje gewoon door bij een van de vier sociëteiten. Een tour zoals deze ga je nooit meer meemaken! Schrijf je op tijd in want vol is vol. Kijk in de Student Radar-app voor meer info!