Open maand in september bij H.S.C. INTAC van Zwijndregt

Waar: H.S.C. INTAC van Zwijndregt, Zieken 197 Den Haag
Wanneer: diverse activiteiten tussen 31 augustus en 30 september 2021
Gratis entree | meld je hier aan


Aan het begin van elk studiejaar organiseert studentenvereniging H.S.C. INTAC van Zwijndregt een open maand. Dit jaar staan tussen 31 augustus en 30 september tien open themafeesten gepland in hun sociëteit. Dit is voor jou hét moment om kennis te maken met de vereniging, de leden en medestudenten die, net als jij, een fantastische studententijd tegemoet gaan!

Hier is het feestje!

  • Dinsdag 31 augustus: disneythema. Ben jij liever een prinses of een superheld? Laat het zien tijdens de INTAC Disneyparty! Kom verkleed als jouw favoriete Disneyfiguur!
  • Donderdag 2 september: Night at the INTAC jungle party. Hey tijger! Ben jij klaar voor het junglefeest van het jaar? Trek je leukste jungle outfit uit de kast want de Night at INTAC jungle party komt eraan! #roar
  • Dinsdag 7 september: INTAC Tijdmachine. “Als ik denk aan al die dagen, dat ik mij zo heb misdragen. Dan denk ik, had ik maar een tijdmachine.” 70s, 80s, 90s of toch liever 00s? Het komt allemaal voorbij tijdens de INTAC Tijdmachine.
  • Donderdag 9 september: Fullmoon party. Trek je witte kleren uit de kast en wij zorgen voor de rest. Alles is aanwezig om je in hartje Thailand te wanen. Kom dit mooie feest samen vieren, waar de drank rijkelijk zal vloeien en de neonkleuren je om de oren zullen vliegen.
  • Dinsdag 14 september: après-ski thema. Mis je het skiën en snowboarden in de sneeuw, de flessen Jäger en de onvergetelijke foute muziek? Kom dan naar het INTAC Après-Ski feest en laat je helemaal onderdompelen in de Oostenrijkse sfeer.
  • Donderdag 16 september: Playboy mansionparty. Kom jij vies doen op de Playboy Mansionparty? Ga verkleed als Hugh Hefner of trek die sloerie outfit aan. Op deze avond is niets te gek. Ben jij erbij?
  • Dinsdag 21 september: gemaskerd bal. Altijd al een gemaskerd bal willen meemaken? Dit is je kans. Het wordt een avond vol geheimen en verrassingen. Verschuil je achter je masker en waag een stap in het onbekende.
  • Donderdag 23 september: American Poolparty. Trek je zwembroek aan en neem je zwembandjes mee want vanavond sta je tot je middel in het schuim. Het belooft een heerlijke avond te worden met een tap die niet meer dichtgaat.
  • Dinsdag 28 september: Mexican party. Zet je sombrero op en kom tequilashotjes doen bij onze Mexican party! De tequila flavoured biertjes zijn extra goedkoop vanavond zodat jij als een echte Mexicaan naar de klote kan gaan!
  • Donderdag 30 september: discoparty. Trek je stoutste disco-outfit aan en houd je vooral niet in. Wordt jouw outfit als beste bekroond dan staat er mooie prijs op jou te wachten! Ben jij er klaar voor om je heupen te laten swingen?

We hebben er zin in! Meld je hier aan. Dan koppelen we je aan een buddy: hij of zij geeft je alle info die je nodig hebt en nodigt je uit voor de feestjes. Ook belangrijk om te weten: tijdens de open maand wordt uiteraard aan alle coronamaatregelen voldaan. Houd de instagrampagina van INTAC in de gaten voor de laatste updates over deze maatregelen.