nl / en

Movie Quiz

Dinsdag 29 augustus | 19.00 - 22.00 | Pathé Spuimarkt | €7,50 | Tickets
Inbegrepen bij ticket: toegang tot de quiz & tot de film + 1 snack & 1 consumptie per persoon

Ben jij klaar voor een onvergetelijke reis door het verleden? Wij roepen alle filmliefhebbers op, zet je schrap voor een epische avond vol filmtrivia en entertainment in hartje Den Haag! Maak je klaar om je filmkennis te testen, geliefde momenten te herbeleven en levenslange herinneringen te creëren tijdens het spectaculaire ‘Movie Quiz’ evenement, exclusief ontworpen voor studenten zoals jij!

Favo films
De Movie Quiz-avond neemt je mee volledig mee in de werelden van al je favoriete films, en dat ook nog in een echte bioscoopzaal! Door middel van verschillende interactieve quizrondes die je kennis op de proef zullen stellen, kan jij punten pakken. Maar wacht, er is meer! De winnaar van de Movie Quiz wordt beloond met een prachtige prijs! Ga jij de uitdaging aan? Beleef met ons de onvergetelijke momenten uit de films die onze jeugd hebben gevormd. Van cultklassiekers tot moderne kaskrakers!

En daarna kijken we een film... Barbie!
Of je nu een filmkenner bent of gewoon op zoek naar een toffe avond vol plezier en entertainment, de Movie Quiz belooft een ervaring te worden die je niet wilt missen. Kom alleen, neem je vrienden mee of maak nieuwe vrienden terwijl je in contact komt met andere filmliefhebbers.

Wil je een biertje of wijntje drinken? Neem je ID-kaart mee (alcohol = 18+).