nl / en

Laat je verrassen door de alumni van het Koninklijk Conservatorium (uitgesteld)

Muziek | € 0,- | Koninklijk Conservatorium in Amare | 27 november 2021 | 12.00-14.00 uur | reserveer je ticket met actiecode: studentfestival | toon je geldige QR-code + ID | VERPLAATST NAAR VOORJAAR 2022

Het nieuwe Cultuurpaleis in Den Haag is open! Wil jij hier rondsnuffelen en overvallen worden door de muziek van afgestudeerden van het oudste conservatorium van Nederland?

Programma?

Nadat je je uiterlijk om 12.00 uur in Amare hebt gemeld (bij de balie voor genodigden op de 4e etage) word je rondgeleid op de verdieping van het Koninklijk Conservatorium. Eenmaal opgewarmd en geïnspireerd neem je plaats in Studio 1. Daar geven twee alumni een concert. De stijl kan van alles zijn: van klassiek tot jazz. Laat je verrassen!

20 studententickets

Bezoekers betalen voor hun ticket. Maar omdat jij studeert, is het gratis voor jou. Tenminste, als je op tijd een ticket weet te bemachtigen. Reserveer jouw ticket hier met actiecode studentfestival!


Dit is het Next Generation Festival

In 2020 en 2021 studeerden in totaal bijna 350 topmusici af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Vanwege de pandemie konden zij dit niet delen met publiek, maar krijgen die kans nu alsnog. Van 25 tot en met 28 november 2021 organiseert het Koninklijk Conservatorium het Next Generation Festival. Alumni komen vanuit de hele wereld naar Den Haag en Amare is dat weekend de plek om te zijn voor muziekliefhebbers.

Tijdens het 4-daagse Next Generation Festival spelen de kersverse alumni samen met hun ensembles meer dan 75 uur muziek in uiteenlopende genres als Klassiek, Oude Muziek en Jazz. Of kom luisteren naar nieuwe muziek geschreven door Sonologie en Compositie-afgestudeerden. Vanaf januari 2022 zal het conservatorium haar lessen vanuit het nieuwe Amare gaan verzorgen, maar tijdens het Next Generation Festival kunnen bezoekers het nieuwe onderkomen al bezoeken en de indrukwekkende zaal en studio’s bewonderen.