nl / en

Studentendiner @ The Grey Space in The Middle (geannuleerd)

Diner | € 11,- | The Grey Space in the Middle | 24 november 2021 | keuken open vanaf 17.30 uur, het diner eindigt om 20.00 uur | koop je studententicket hier | toon je geldige QR-code + ID

In The Grey Space wordt een kleurrijk diner opgediend! Lekker vegan, zodat iedereen kan aanschuiven. En we durven te zeggen dat vleeseters ook gaan smullen van dit Mexicaanse tweegangenmenu. Je gaat je vingers erbij opeten, caramba!

Menu

We starten met nachos met een chilisalsa van chipotle, tomaat en groene peper. Gevolgd door het hoofdgerecht: crispy zwarte bonen taquito's (van mais) met koriander-limoenrijst, pico de gallo, vegan kaas en zure room.

Studenten krijgen altijd korting

Drankje doen? The Grey Space geeft altijd een studentenkorting van 20%. Dus niet alleen tijdens dit diner, maar ook tijdens al hun andere diner- en muziekavonden!

Speciale gast

De gemeente vindt studenten belangrijk. Daarom komt wethouder Hilbert Bredemeijer ook een hapje eten. Wil je met hem in gesprek? Gewoon doen!

Een parel van Den Haag

The Grey Space in the Middle (of The Grey Space) is een ruimte voor fundamentele creativiteit waar radicale relaties ontstaan tussen mensen, kunst, digitale cultuur, wetenschap, technologie, filosofie en voedsel. Het is een permanent festival, een project- en presentatieruimte, een kunst-, muziek- en performancelocatie, een nachtclub en een café met keuken, bar en buitenterras in Den Haag.

Misschien is het niet echt mogelijk om culturele broedplaats die The Grey Space is kort en bondig te omschrijven. Ga er gewoon een keer langs, dan zul je zien hoe tof het is!