nl / en

Kompaan Thuishaven

Welkom bij Kompaan Thuishaven, de plek waar je kunt genieten van heerlijk bier, goed eten en gezelligheid. Onze brouwerij is gevestigd in een industrieel pand in het havengebied van Den Haag en heeft een eigen proeflokaal waar je onze ambachtelijke bieren kunt proeven.

Ons proeflokaal biedt een unieke en gezellige sfeer waar je kunt ontspannen en genieten van ons assortiment bieren, van frisse IPA's tot donkere stouts. Wij serveren ook heerlijk eten dat perfect past bij onze bieren, van smakelijke hapjes tot volledige maaltijden. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers helpen je graag bij het kiezen van de beste combinatie.

Als je meer wilt weten over onze brouwerij en ons brouwproces, bieden wij ook rondleidingen aan waarbij je een kijkje achter de schermen krijgt. Je kunt ook onze bieren kopen om mee naar huis te nemen in onze winkel.

Kompaan Thuishaven is gemakkelijk bereikbaar met de fiets, auto of openbaar vervoer en biedt gratis parkeergelegenheid. Kom langs en ervaar de smaken en sfeer van Kompaan Thuishaven!