nl / en

Cool Event Scheveningen

Cool Event Scheveningen is dé plek waar je moet zijn als je op zoek bent naar een unieke en bijzondere ervaring in Den Haag. Onze evenementenlocatie biedt namelijk niet alleen de mogelijkheid om te schaatsen op een prachtige ijsbaan, maar ook om te genieten van adembenemende ijssculpturen. Het is een ervaring die je niet snel zult vergeten en die geschikt is voor jong en oud.

Naast de schaatsbaan en de ijssculpturen biedt Cool Events Scheveningen ook diverse horecagelegenheden waar je terecht kunt voor een hapje en drankje. Onze sfeervolle bar is perfect voor een gezellige borrel met vrienden of collega's, terwijl je in ons restaurant kunt genieten van een heerlijke maaltijd met uitzicht op de schaatsbaan en de ijssculpturen.

Als je op zoek bent naar een unieke en onvergetelijke ervaring, dan is Cool Event Scheveningen de perfecte keuze. Of je nu een gezinsuitje, een romantische date of een groepsevenement plant, onze locatie heeft alles wat je nodig hebt om het tot een succes te maken. Kom dus naar ons toe en doe mee aan een dagje schaatsen en het bewonderen van ijssculpturen, en creëer herinneringen die een leven lang meegaan!