nl / en

Partners van HI The Hague

Wij bedanken de partners van HI The Hague! Voor hun deelname aan het festival. En voor hun continue inzet en aanbod voor de studenten in Den Haag.

Dank je wel Conscious Kitchen, DrugsKompas, Filmhuis Den HaagFotomuseum Den Haag, Grote Markt Den Haag, Haagse Nachtkluis, Het Nationale Theater, Koninklijk Conservatorium, Kunstmuseum Den Haag, PAARD, PIP Den Haag en The Grey Space in the Middle.

HI The Hague was ook niet mogelijk zonder de Haagse onderwijsinstellingen en de inzet van Haagse studenten die evenementen organiseren als UNIGHT bij PIP, de Haagse sociëtetenkroegentocht, de Language Cafes en de schaatsavond.

Download Student Radar

Wil je ook na HI The Hague weten wat er het hele jaar door te doen is voor studenten? Dankzij Student Radar, de nieuwe app voor Haagse studenten, weet je alles wat je moet en wil weten over het studentenleven in Den Haag! Evenementen, sport, studentenkortingen, studenteninfo, studentenorganisaties en nog veel meer. Vind de studentenactiviteiten die het beste bij je passen, claim je studentenkorting en ontdek wat de stad jou te bieden heeft. Download Student Radar via de App Store of Google Play