nl / en

HI The Hague kroegentocht

Borrel | € 7,50 | bezoek 4 bars in Den Haag, inclusief 1 drankje bij iedere bar | donderdag 24 november 2022 | 20.00 - 0.00 | KOOP HIER JE TICKET

Studentenkroegentocht? Daar wil je bij zijn.

Op donderdag 24 november is het tijd voor de eerste editie van de HI The Hague kroegentocht. Tijdens de kroegentocht ontdekken we de leukste studentenbars in het centrum van Den Haag. We verzamelen bij de Grote Kerk, waarna we naar vier verschillende kroegen toe gaan. Je krijgt bij elke kroeg een gratis drankje! Tijdens de kroegentocht leer je medestudenten en de stad Den Haag van een andere kant kennen. Dat wil je toch niet missen?

De kroegen

De Gekke Geit
Goede sfeer, regelmatig livemuziek en avonden met korting op drankjes.. Gekke zorgt altijd voor een onvergetelijke avond.

Jimz Pub
Een geliefde pub voor borrels en feesten! Jimz Pub heeft zich gevestigd als een oerlocatie voor drankjes in deze stad, we konden deze bar niet niet opnemen in onze kroegentocht.

Grote Markt
Een van de meest opvallende drinkgelegenheden in Den Haag. Dit plein is dag en nacht dé plek om te socializen en af te spreken.

Plein (Haagse Bierkluis)
Onder andere de Haagse Bierkluis is een van de favoriete uitgaansgelegen in de stad. In deze achtertuin van het parlement en de ministeries kun je zomaar politici tegen het lijf lopen.