nl / en

De HI The Hague studentencommssie

Wij zijn HI The Hague! Met veel plezier bedenkt en organiseert ons team events voor onze medestudenten in Den Haag – voor jou. Van de introductieweek in augustus tot een wintereditie aan het einde van het kalenderjaar. Zodat jij je thuis kunt voelen in je (nieuwe) studentenstad. Ons team werkt gedurende het hele jaar aan de voorbereidingen van de events. Voor studenten, door studenten!

De commissie bestaat uit vijf leden: Nederlandse én internationale studenten. Omdat wij zelf de doelgroep zijn, weten we wat studenten leuk vinden. En we willen de leuke plekjes in onze veelzijdige studentenstad graag met je delen. Maar we weten ook dat smaken verschillen, daarom maken we onze events zo divers mogelijk. Om niet alleen de stad verder te ontdekken, maar vooral ook om je medestudenten – van alle onderwijsinstellingen in Den Haag – beter te leren kennen.

Louis Cumberbatch was in 2022/2023 voorzitter. “Ik ben blij dat ik voor Den Haag heb gekozen om te studeren. Er is veel te doen in de stad en er zijn actieve studentenverenigingen en studentensportverenigingen waar je lid van kan worden. Daarom help ik graag andere studenten om in deze geweldige stad hun favoriete plekjes te vinden.”

Kom naar onze events en voel je zo snel mogelijk Home In The Hague!

Emma, Siebren, Katerina, Anna-Lena & Louis