nl / en

Club Hoppen

Zaterdag 2 september | 18.00 - 00.00 | Den Haag centrum | Gratis
Inbegrepen in ticket: toegang tot en een route naar de locaties

Ben je klaar om je introductieweek in stijl af te sluiten? Zoek niet verder, want wij hebben het perfecte (gratis!) evenement om je week goed te eindigen! Maak je klaar om het bruisende nachtleven van onze geliefde stad te ervaren, samen met medestudenten tijdens dit Clubhopping-evenement.

Tijdens Clubhopping zullen verschillende clubs in Den Haag hun deuren openen voor iedereen met de Clubhopping polsband. Met deze polsband geniet je van gratis toegang en gratis vervoer, waardoor je moeiteloos kunt reizen tussen de beste feestbestemmingen in de stad met TukTuks, bussen en stadslijnen. Verzamel je vrienden, laat je gaan en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Maak je klaar om tot in de vroege uurtjes te dansen op de beats van verschillende dj's met medestudenten die jouw liefde voor goede muziek en het nachtleven delen. In samenwerking met Litt Events, tovert HI The Hague het podium in de club genaamd Paard, een van de locaties tijdens Clubhopping in het centrum van Den Haag, om tot het ultieme studentenfestival.

Dus, ben je klaar om je onder te dompelen in het nachtleven in Den Haag? Noteer 2 september 2023 in je agenda en sluit je aan bij ons bij Clubhopping, het ultieme studentenfestival.

Haal je gratis Clubhopping polsband op op de dag van het evenement. Benieuwd naar de deelnemende locaties? Bezoek de officiële website op www.clubhopping.nl om de verschillende locaties te verkennen. Elke club biedt een unieke sfeer en een onvergetelijke ervaring. Meer informatie volgt binnenkort!

Vergeet niet om je identiteitskaart mee te nemen. Onthoud dat dit evenement uitsluitend bedoeld is voor studenten van 18 jaar en ouder.