nl / en

Intro: Stranddag met BBQ

Party | € 9,50 | inclusief BBQ dinner (ook vega/halal), 2 consumpties, toegang tot strandtent & strandfeest | Bandu Beach | vrijdag 2 september 2022 | 16.00 - 23.00 

Als je dan toch gaat studeren in de mooi(st)e stad achter de duinen, kan een strandfeest natuurlijk niet ontbreken! Wij hebben speciaal voor jullie een van de mooiste strandtenten afgehuurd!

Fun, games, diner en dans

Maak kennis met het prachtige Scheveningse strand. Steek je voeten in het zand en doe mee aan een van de vele beach games! Je krijgt van ons de eerste paar drankjes gratis en geniet ’s avonds van een heerlijke BBQ. Maak kennis met je medestudent en de studentenverengingen, drink een lekker drankje of neem een duik. Waag een dansje, want we sluiten de avond af met een heus strandfeest! En hoe romantisch is die zonsondergang?!

Haal je tickets snel, er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar (tickets gaan half augustus in de verkoop via deze pagina).
Wil je een biertje of wijntje drinken? Neem je ID-kaart mee (alcohol = 18+).

Combi: eerst naar de sportdag!

Combineer je stranddag met een sportieve middag tijdens de Haagse Studenten Sportdag. Doe mee aan verschillende sporten tussen 10.30 en 16.30 uur en kom daarna relaxen in Scheveningen met een drankje, BBQ en feestje.