nl / en

Mindful door het Kunstmuseum: kijken met andere ogen

Kunst | € 0,- op vertoon van je studentenpas| Kunstmuseum Den Haag | van 20 november tot en met 28 november 2021 | toon je geldige QR-code + ID

Hét museum voor moderne kunst van Nederland staat in Den Haag. Pak deze kans om gratis dit wereldmuseum te bezoeken!

Welke kunst trekt jou aan?

Het Kunstmuseum is met 160.000 kunstwerken een van Europa’s grootste kunstmusea. Stap binnen in een betoverend gebouw, dwaal door schitterende daglichtzalen en ontdek bekijk de wereldberoemde kunstwerken in de collectie.

Een aanrader dit najaar: de tentoonstelling Global Wardrobe. Deze nieuwste modecollectie toont de connectie tussen verschillende culturen. Het Kunstmuseum nodigt jou uit om voorbij de schoonheid te kijken, en de kleding te zien als onderdeel van de wereldgeschiedenis die ze vertegenwoordigen. 

Mindful door het museum

Nog een tip: de audiotour Kijken met andere ogen. Dit is een nieuwe manier om het Kunstmuseum te ervaren. Deze audiotour van een uur gaat niet om kennis over jaartallen, kunstenaars, architectonische feiten of kunststromingen. Het gaat puur om wat jij als bezoeker ervaart en voelt, dwalend door het gebouw en inzoomend op een aantal kunstwerken die jij zelf uitkiest. Klinkt (ont)spannend, toch?! Download de app van Kunstmuseum Den Haag om de audiotour te starten!