Beach College Den Haag

 


>>> Klik hier om direct je tickets te kopen <<<

 

Bekende sprekers geven een gastcollege voor studenten en young professionals op het bekendste strand van Nederland. Op dinsdag 11 en woensdag 19 september organiseren de Haagse hoger onderwijsinstellingen twee bijzondere gastcolleges op het strand van Scheveningen. Studenten en young professionals kunnen kiezen uit het college dat hen aanspreekt. Het is een samenwerking van alle Haagse hogescholen, universiteit Leiden Campus Den Haag en de gemeente Den Haag. 

Nergens anders in de wereld kun je een college volgen op het strand. Aansluitend op de colleges wordt een gezellige BBQ gehouden. De bijdrage in de kosten voor de BBQ inclusief een drankje is € 5. 


 

Beach College

Dinsdag 11 september 2018 van 15.30 - 17.30 uur
met aansluitend BBQ

(Nederlandstalige colleges)

  • Juul Manders, directeur en mede-oprichter van het lifestylemerk BALR.
  • Arjen Lubach, schrijver, cabaretier, televisiepresentator Zondag met Lubach en muziekproducent. 

Tickets € 5,00 
(klik hier voor directe link)

Als eerste geven Juul Manders en Arjen Lubach een college. Juul Manders spreekt over ondernemen, lifestyle en succes. Doen wat anderen niet doen en hoe hou je plezier in ondernemen. 

Arjen Lubach doet een Q & A en beantwoordt alle vragen van studenten. Dit wordt een interactief college over bijvoorbeeld de wereld van de literatuur, televisie en het (sociale) internet. Alle vragen kunnen gesteld worden.

 

Woensdag 19 september 2018 van 15.30 - 17.30 uur
met aansluitend BBQ

(Engelse colleges)

  • Amy Verdun, Hoogleraar Europese Politiek en Politieke Economie, Universiteit Leiden
  • Joris Luyendijk. Journalist and author of "Swimming with Sharks, My Journey Into The World of Bankers” and “Kunnen we praten" (Can we Talk). About the lacking trust in political parties.

Tickets € 5,00 
(klik hier voor directe link)

Amy Verdun heeft als thema Vertouwen in Europa? "Het afgelopen decennium hebben we te maken gehad met meerdere crises en uitdagingen: de financiële en Europese schuldencrisis, de migratiecrisis, de Brexit-crisis en zelfs, zou men kunnen zeggen, de uitdaging van het rechtse populisme." Wat kunnen we zeggen over het vertrouwen in Europa in het licht van deze uitdagingen? Deze lezing onderzoekt deze kwesties en biedt een aantal inzichten in wat we kunnen verwachten van de toekomst van het Europese bestuur. "

Joris Luyendijk spreekt over hoe het vertrouwen in de traditionele politieke partijen voor een belangrijk deel of zelfs helemaal verdwenen is.’ Na de colleges kunnen studenten vragen stellen

 

Locatie

Beachclub Indigo
Strandweg 65
2586 JL Den Haag (Scheveningen)

Tijdschema

15.30 inloop studenten
16.00 start 1e college
16.45 einde 1e college en start 2e college 
17.30 einde 2e college
18.00 start BBQ